REMONTOINTI JA MUUT PALVELUT-
Lahdesta koko Etelä-Suomeen.

Remontointi ja muut palvelut

Lahden Rakennusmaalaus Oy tarjoaa monipuoliset remontointiin ja maalaukseen liittyvät palvelut. Saat kauttamme muun muassa lattia- ja tasoitetyöt, tapetoinnit, sokkelityöt ja kirvesmiehen työt. Suoritamme myös kiireelliset vahinkosaneeraukset.

 

Selvitämme hankkeen yksityiskohdat ilmaisella kartoituskäynnillä ja annamme sinulle luotettavan kustannusarvion. Hyväksyttyäsi kustannuslaskelman, me hoidamme loput. Toteuttamillamme töillä on 100 % tyytyväisyystakuu.

Laatoitukset ja vedeneristykset

Erityisesti märkätiloja remontoidessa on tärkeää, että laatoituksesta ja vedeneristyksistä huolehditaan oikein. Lattiakaatojen ja -jakojen on oltava kunnossa ja täytettävä niille asetetut vaatimukset myöhempien ongelmien välttämiseksi. Huolelliset, ammattilaisten toteuttamat pohjatyöt ja laattojen valinnat varmistavat onnistuneen lopputuloksen. 

Suunnittelemme tarjoamamme ratkaisut sekä asiakkaan mieltymysten että työstettävän tilan mukaan. Laatoitus ja kaakelointi sopivat kodin moneen eri tilaan, esimerkiksi keittiön kaapistojen välitiloihin. Helppohoitoinen laatta on erinomainen ratkaisu myös eteisten ja käytävien materiaaliksi.

Vahinkosaneeraukset

Onnettomuuden sattuessa on vahinkojen kartoitus ja saneeraus hyvä tehdä viivyttelemättä. Nopealla toiminnalla estetään lisävahingot ja varmistetaan turvallisuus.

Me hoidamme muun muassa vesi- ja vuotovahingot sekä muut puhdistus- ja saneeraustyöt. Meiltä saat myös kosteuskartoituksen, homesaneerauksen ja purkutyöt. Kysy myös kuivauspalveluista ja erikoispuhdistuksen palveluista! Työskentelemme vahinkosaneerauksissa ripeästi ja kustannustehokkaasti.

Häkkikomeroiden asennustyöt ja yleisten tilojen kunnostustyöt

Toteutamme taloyhtiöille muun muassa uusien häkkikomeroiden asennustyöt. Asentamamme häkkikomerot ovat kestäviä, ja niiden asennustyöt tehdään laadukkaasti ja ripeästi taloyhtiön tarpeiden mukaan.

Häkkikomeroiden asennusten lisäksi teemme muita yleisten tilojen kunnostustöitä sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy tarkempia lisätietoja palveluistamme!

Tapetoinnit

Toteutamme tapetoinnit sisäkohteisiin asiakaslähtöisesti ja huolellisesti. Ammattilaisen tekemänä tapetointi sujuu nopeasti ja lopputuloksesta saadaan siisti ja kestävä. 

Tapetointityöt voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan joko huone tai kaksi kerrallaan. 

Kirvesmiehen työt

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös ammattitaidolla ja turvallisesti toteutetut kirvesmiehen työt. Kirvesmiehen työ edellyttää monitaitoisuutta sekä rakennushankkeiden suunnittelua, toteutusta ja viimeistelyä alusta loppuun. 

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!