REMONTIT MONIPUOLISESTI LAHDEN SEUDULLA 

Monipuolista remonttipalvelua ammattitaidolla

Lahden Rakennusmaalaus Oy tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut Lahden seudulla asunto-osakeyhtiöille, kotitalouksille, kiinteistöyhtiöille, yrityksille sekä yhteisöille yli 30 vuoden vankalla kokemuksella.

Teemme Lahdessa ja lähiseuduilla remontit laidasta laitaan. Myös seinien tasoite-, hionta- ja maalaustyöt sekä tapetointityöt onnistuvat meiltä. Lisäksi toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontteja sekä keittiöremontteja avaimet käteen -palveluna.

Milloin on hyvä aika remontoida?

Huoneistoremontti on helpointa toteuttaa ennen muuttoa tai esimerkiksi loma-aikaan, kun asunto on tyhjänä. Hyvin suunniteltuna remontointia voidaan myös tehdä vaikka huoneisto olisi asuttuna. Esimerkiksi tapetointi-, maalaus- ja lattiatyöt onnistuvat huone tai kaksi kerrallaan.

Taloyhtiöissä remontoidessa pitää isännöitsijälle aina toimittaa muutostyöilmoitus, josta ilmenevät tehtävät muutokset ja pääurakoitsija sekä sähkö- ja putkitöiden toteuttajat. Joskus vaaditaan myös vesieristyksen tekijän tiedot. Remontille tarvitaan myös vastaava valvoja, jonka isännöitsijä joko valitsee itse tai hyväksyy. Remontista ilmoittamiseen liittyvää tietoa löydät esimerkiksi Isännöintiliiton sivuilta.

Miksi remontoisin?

Remontilla voit saada kotiisi valoa, viihtyisyyttä ja toimivuutta. Kunnostettu koti maksaa pian itsensä takaisin paremman asumismukavuuden ja asunnon arvon kohoamisen myötä.

Remonttitarpeissa sekä toteutuksessa, kestoissa ja kustannuksissa on suuria eroja. Kun tarvitset luotettavan arvion oman asuntosi remontoinnista, voit pyytää meidät käymään.

Millainen remontti?

Remonttitarpeet ovat aina yksilöllisiä. Täydessä remontissa uusitaan myös keittiö, wc ja kylpyhuone. Pienissä pintaremonteissa selviydytään usein tasoitustöillä, sisämaalauksilla tai tapetoinneilla sekä lattioiden hiomisella tai uusimisella.

Remonttikustannukset määräytyvät työtuntien, kalusteiden ja rakennustarvikkeiden tarpeiden mukaan. Pintaremontti voidaan tehdä edullisesti, jos siitä selviydytään sisämaalauksella ja lattioiden hiomisella. Isommassa remontissa kustannukset nousevat, jos esimerkiksi puretaan seiniä ja uusitaan kiinteiden kalusteiden paikkoja. Keittiön ja kylpyhuoneiden osalta on ennen remonttia mietittävä myös kaikki sähkötarpeet ja tarvittavat vesi- ja viemäriputkien siirrot. 

Muista, että voit hakea remonttitöistä kotitalousvähennystä!

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!