LAADUKKAAT MAALAUSTYÖT-
Lahdesta koko Etelä-Suomeen.

Lahden Rakennusmaalaus Oy

Lahden Rakennusmaalaus Oy on täyden palvelun maalaus- ja remontointiyritys.  Teemme kiinteistöjen ja asuntojen erilaiset remontit laaja-alaisesti pienistä pintaremonteista aina isompiin huoneistoremontteihin Lahden, Päijät-Hämeen ja muun Etelä-Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt, kotitaloudet, kiinteistöyhtiöt, yritykset ja yhteisöt.

Muista, että yksityishenkilöt ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen kotonaan tai vapaa-ajan asunnollaan teettämiensä töiden kustannuksista. Asunto voi olla omistus- tai vuokra-asunto. Voit hakea verohelpotusta asunnon remontoitiin käytetyistä, ulkopuolisen tekijän suorittamista työtunneista. Työhön käytetyt tarvikkeet eivät kuulu kotitalousvähennyksen piiriin.

Maalaustyöt

Maalaamalla pintaan saadaan sekä suojaa että uutta eloa ja ilmettä. Maalaustyöt on kuitenkin tärkeää tehdä oikein, jotta maalausjälki kestää ja näyttää hyvältä. Lahden Rakennusmaalaus Oy on apunasi jo suunnitteluvaiheesta lähtien.

Varmistamme, että valitut materiaalit sopivat käyttökohteeseen ja seuraavat tehtyä kustannuslaskelmaa. Annamme kaikille tekemillemme töille 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit jättää työt meille huolettomin mielin.

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!