ULKOMAALAUS-
Lahti ja muu Etelä-Suomen seutu.

Ulkomaalaukset kaikkiin kohteisiin ammattitaidolla

Toteutamme ulkomaalauksia Lahden alueella ja muualla Etelä-Suomen alueella vuosikymmeninen tuomalla kokemuksella sekä vankalla ammattitaidolla. Olemme maalanneet lukemattomia rakennuksia aina saneerauskohteista uudisrakennuksiin.

Ulkomaalauksessa materiaalivalinnat korostuvat entisestään. Maalikerros tarjoaa säänkestävyyttä ja hidastaa samalla pintakerroksen vaurioitumista. Kokeneen ammattilaisen valitsemilla materiaaleilla saavutetaan halutut efektit ja moderni tai patinoitunut ulkonäkö, toki asiakkaan toiveita kuunnelleen.

Muistathan, että paras aika minkä tahansa rakennuksen ulkomaalauksen toteutukselle on kevät tai varhainen kesä, sillä tällöin keliolosuhteet ovat otollisimmat. Teemme maalaustöitä sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin ja kaikenlaisiin rakennuksiin, kuten kesämökkeihin, omakotitaloihin ja muihin vastaaviin kohteisiin.

Tulemme mielellämme arviokäynnille kohteeseesi – se ei vielä velvoita sinua mihinkään!

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!