PARVEKEREMONTIT TALOYHTIÖILLE-
Lahden seudulla.

Parvekeremontit ja muut taloyhtiöremontit  

Taloyhtiöt ja muut kiinteistöt tarvitsevat porraskäytävien ja parvekkeiden säännöllistä kunnostusta. Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa kaikenlaiset parvekeremontit ja korjausrakennukset sekä porraskäytävien maalaukset aina kilpailukykyiseen hintaan. Toimialuettamme on Lahti lähikuntineen sekä muu Etelä-Suomen seutu. 

Pyrimme jokaisessa urakassa sujuvuuteen sekä siihen, että työskentelymme häiritsisi asukkaiden elämää mahdollisimman vähän. Kerrostalon parvekeremontti on kuitenkin aina mittava hanke, siksi tekijäksi kannattaa valita luotettava ja kokenut taho.

Voimme myös toteuttaa porraskäytävien maalaukset ja kunnostukset valmiiden väri- ja valaistussuunnitelmien pohjalta tai suunnitella tilaan sopivat yksilölliset ratkaisut.

Kun Lahden Rakennusmaalaus Oy hoitaa urakan, lopputuloksena on aina hyväkuntoinen, raikas ja käyttöä kestävä porraskäytävä tai parveke.

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!