TASOITETYÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI-
Lahti ja lähiseudut.

Tasoitetyö onnistuu meiltä Lahden seudulla

Toteutamme niin pienet kuin isommatkin tasoitetyöt laadukkaasti Lahden alueella sekä lähiseuduilla. Valttikorttimme on  vuosikymmeninen mittainen kokemus tasoitetöiden tekemisestä erilaisissa kohteissa, joten osaamiseemme voit luottaa.

Tasoitetyö tehdään ruiskuttamalla tasoite pintaan joko koneellisesti tai levittämällä lastoilla. Myös tasoitetöiden viimeistely onnistuu koneellisesti ruiskuttaen niin sanotulle roiskepinnalle. Tasoite voidaan tämän lisäksi myös tarvittaessa ”liipata” leveällä lastalla sileäksi. Onnistunut lopputulos vaatii tekijältään asianmukaisten menetelmien ja eri pintamateriaalien tuntemusta, oli kyse sitten ulko- tai sisäseinästä.

Kun tasoittava pohjatyö on tehty huolellisesti, voidaan varmistua siitä, että myös varsinainen pintakäsittely – esimerkiksi maalaus tai tapetointi – sujuu hyvin ja lopputuloksesta tulee siisti.

Voimme tehdä tasoitetöitä tarvittaessa myös yksi huone kerrallaan sopimuksen mukaan. Pyydä meiltä tarjousta tasoitetyölle, tai kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille! 

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!