REMONTTI –
Lahti ja lähialueet.

Huoneistoremontti – Kohti helppoa, laadukasta ja kattavaa remonttia  

Laaja-alaiset ja laadukkaat remontti palvelumme kattavat sekä isot että pienet huoneistoremontit kotiin, vapaa-ajan asuntoon, julkisiin tiloihin ja toimistoihin. Lähtökohtanamme ovat asiakkaiden toiveet ja tyytyväisyys lopputulokseen.

Aloitamme remontin yhteisellä kartoitus- ja suunnittelupalaverilla remontoitavassa.

Suunnittelupalaverissa käydään läpi remontin toteutuksen vaihtoehdot, vaiheet, aikataulutus ja käyttöt materiaalit. Samassa palvelumme myös luotettavan alihankintaverkostomme ja kumppaneidemme aikataulut.

Saat remontista tarkan kustannusarvion sekä alustavan aikataulun kirjallisena. Sopimuksen teon ammattilaisemme pitävät huolta työn vaiheen sujumisesta.

Meiltä saat siis huoneistoremontin avaimet käteen -palveluna yli 30 vuoden kokemuksella .

Emme tingi työn laadusta emmekä viimeistelystä, vaan lopputuloksena syntyy siistiä, kestävää ja käytännöllistä jälkeä. Siis kun etsit tekijää huoneistoremontille Lahdessa tai lähiseuduilla, käänny luottavaisin mielin meidän puoleemme!

Kotitalousvähennystä remontin töistä

Kotitalousvähennystä voi hakea remontin töiden osuudesta. Ostamistasi tavaroista, laitteista tai tarvikkeista kotitalousvähennystä ei voi hakea. Työn osuudesta sitä vastoin saa vähentää 40 % kustannukset.

Kotitalousvähennyksen maksimi remontin töistä vuonna 2023 on 2 250 € / henkilö. Tästä vähennetään omavastuu, joka on 100 €. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 € vähennyksen kalenterivuoden aikana. Puolisoille vähennys myönnetään siten kuin he ovat sitä verotuksessa pyytäneet. Molemmilta puolisoilta vähennetään omavastuu 100 €.

Jos remontissa työn osuus jää alle 2 250 €, kotitalousvähennys remontista kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

 

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!