REMONTOINTI JA MUUT PALVELUT-
Lahdesta koko Etelä-Suomeen.

Taloyhtiöremontit ja muut palvelut

Lahden Rakennusmaalaus Oy tarjoaa monipuoliset remontointiin ja maalaukseen liittyvät palvelut. Saat kauttamme muun muassa lattia- ja tasoitetyöt, tapetoinnit, sokkelityöt ja kirvesmiehen työt. Suoritamme myös kiireelliset vahinkosaneeraukset.

 

Selvitämme hankkeen yksityiskohdat ilmaisella kartoituskäynnillä ja annamme sinulle luotettavan kustannusarvion. Hyväksyttyäsi kustannuslaskelman, me hoidamme loput. Toteuttamillamme töillä on 100 % tyytyväisyystakuu.

porraskäytävä remontti

Porrasremontit kattavasti suunniteltuna

 

Porraskäytävien remontti alkaa aina kattavasta suunnittelusta. Ammattitaitoisessa suunnittelussa otetaan huomioon käytettävien materiaalien valinta. Useimmiten taloyhtiön porrasremontti on osa isompaa taloyhtiöremonttia.

Porraskäytäväremonttiin kuuluu useimmiten lattioiden pinnottaminen, seinien ja kattojen maalaukset. Myös tarvittavat muutokset esim. kaiteiisiin, portaisiin ja lattiaan huomioidaan. Taloyhtiön sisääntulo ja rappukäytävä voidaan remontoida myös ison kokonaisuuden yhteydessä.

Ota yhteyttä Lahdenrakennusmaalaukseen kun haluat ammattitaitoisen urakoitsijan taloyhtiön remontteihin.

Julkisivuremontit  

Julkisivuremontti on yksi suurimmista taloyhtiön remonteista. Julkisivuremontti nostaa taloyhtiön arvoa ja helpottaa asuntojen ja liiketilojen myyntiä.
Pieni julkisivuremontti 
Remontti sisältää lähinnä julkisivun huoltoon liittyviä työvaiheita. Tavoitteena lisätä julkisivun elinkaaren kestämistä.
Remontissa korjataan pieniä vikoja, pestään saumoja, sekä uusitaan saumoja.
Julkisivun peruskorjaus
Laajempi julkisivuun kohdistuva remontti. Remontti käsittää maalausta, pintavaurioiden  korjausta, julkisivun rakenteiden korjausta (ikkunat, ovet, parvekkeet).

Häkkikomeroiden asennustyöt ja yleisten tilojen kunnostustyöt

Toteutamme taloyhtiöille muun muassa uusien häkkikomeroiden asennustyöt. Asentamamme häkkikomerot ovat kestäviä, ja niiden asennustyöt tehdään laadukkaasti ja ripeästi taloyhtiön tarpeiden mukaan.

Häkkikomeroiden asennusten lisäksi teemme muita yleisten tilojen kunnostustöitä sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy tarkempia lisätietoja palveluistamme!

Parvekeremontit  

Taloyhtiöt ja muut kiinteistöt tarvitsevat porraskäytävien ja parvekkeiden säännöllistä kunnostusta. Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa kaikenlaiset parvekeremontit ja korjausrakennukset sekä porraskäytävien maalaukset aina kilpailukykyiseen hintaan. Toimialuettamme on Lahti lähikuntineen sekä muu Etelä-Suomen seutu. 

Pyrimme jokaisessa urakassa sujuvuuteen sekä siihen, että työskentelymme häiritsisi asukkaiden elämää mahdollisimman vähän. Kerrostalon parvekeremontti on kuitenkin aina mittava hanke, siksi tekijäksi kannattaa valita luotettava ja kokenut taho.

Voimme myös toteuttaa porraskäytävien maalaukset ja kunnostukset valmiiden väri- ja valaistussuunnitelmien pohjalta tai suunnitella tilaan sopivat yksilölliset ratkaisut.

Kirvesmiehen työt

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös ammattitaidolla ja turvallisesti toteutetut kirvesmiehen työt. Kirvesmiehen työ edellyttää monitaitoisuutta sekä rakennushankkeiden suunnittelua, toteutusta ja viimeistelyä alusta loppuun. 

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!