JULKISIVUMAALAUS-
Lahti, Päijät-Häme ja Uusimaa.

Julkisivumaalaukset yli 30 vuoden kokemuksella

Laadukas julkisivumaalaus Lahden seudulla sekä Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueilla onnistuu meiltä yli kolmen vuosikymmenen mukanaan tuomalla kokemuksella.

Tarjoamme pitkäkestoisia ja rakenteellisesti toimivia julkisivumaalauksia niin uudisrakentamisen tarpeisiin kuin korjauskohteisiinkin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään kohteellesi sopivimmat ratkaisut – vanhaa ja perinteikästä kunnioittaen tai nykypäivän trendeillä liikkuen. 

Julkisivumaalauksia tehdessämme huomioimme rakennuksen tyylin ja iän, tarkastamme pohjapinnan kunnon ja varmistamme, että työt hoituvat mahdollisimman nopeassa aikataulussa ennalta sovitun mukaisesti. Tämän mahdollistaa huolellinen etukäteissuunnittelu ja -valmistautuminen ennen varsinaiseen maalaustyöhön ryhtymistä. 

Milloin julkisivumaalaus kannattaa tehdä?

Perinteinen aika julkisivumaalauksille on hyvien kelien aikaan eli keväästä syksyyn, mutta asiantuntijamme auttavat määrittelemään juuri omalle kohteellesi sopivimman ajankohdan. Tulemme mielellämme maksuttomalle arviokäynnille kohteeseesi, joten ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! 

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!