PELTIKATON MAALAUS-
Lahti ja Etelä-Suomi.

Peltikattojen maalausta yli 30 vuoden kokemuksella – ammattilaiselta katon maalaus sujuu

Teemme peltikaton maalauksia Lahden seudulla ja muualla Etelä-Suomessa, kuten Päijät-Hämeen alueella ja Uudellamaalla. Meiltä saat kotimaiset pitkän linjan ammattilaiset huolehtimaan kattosi maalauksesta. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella! 

On selvää, että katon maalipinnan tulee kestää kovaa rasitusta vuodenaikojen vaihtuessa ja vuosien kuluessa. Esimerkiksi auringonpaiste haalistaa ajan kuluessa katon sävyä ja alentaa samalla sen kiiltoastetta. Myös katon rakenteelliset seikat, kuten kattokulmat ja pintaprofiili, on otettava huomioon sopivaa maalia valitessa. Katon maalaus ei vain tee katosta paremman näköistä, vaan pidentää myös peltikaton käyttöikää huomattavasti. 

Peltikattojen maalaukset avaimet käteen -periaatteella

Ammattilaisten suorittama peltikaton maalaus tapahtuu avaimet käteen -periaatteella sisältäen kaiken tarvittavan: hoidamme kaikki tarvittavat esi- ja jälkikäsittelyt oikeaoppisesti ja hyödynnämme parhaat maalausolosuhteet.

Paras aika peltikattojen maalaukselle on kevät tai alkukesä, joten ole rohkeasti ajoissa yhteydessä mikäli kattosi kaipaa maalausta. Tulemme mielellämme myös maksuttomalle arviokäynnille paikanpäälle – ota meihin yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää katon maalauksesta, niin sovitaan arviokäynti!

Tiesitkö?

Lahden Rakennusmaalaus Oy toteuttaa maalaustyöt ulko- ja sisäkohteissa Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Valitse ammattilainen – takaamme tyytyväisyytesi!